Butiksstädning

Butiksstädning

Vi utför olika typer av butiksstädning för att er butik eller ert affärsutrymme skall hållas rent och snyggt och därmed ge ett trevligt intryck åt era kunder. Städningen anpassas enligt era behov och önskemål och vi utför såklart städningen under den tid av dygnet eller veckan som det passar er. Städtekniken kan också varieras enligt typ av affärsutrymme och enligt vilken typ av produkter ni säljer och hanterar.

Städning av livsmedelsutrymmen

Städning av industri- och lagerhallar

Vi har erfarenhet av städning i både större och mindre kök samt i livsmedelsproduktions utrymmen. Städningen anpassas enligt kundens behov och egenkontrollplanens samt livsmedelslagstiftningens krav. Städteknik och frekvens planeras i samarbete med kunden.

Kontorsstädning

Kontorsstädning

Vi städar dagligen både större och mindre kontorshelheter. Ofta ingår utrymmen så som kafferum, omklädningsrum och toaletter i dessa helheter. Även tjänster som underhåll av krukväxter, storstädningar, golvvaxning eller –polering, fönstertvätt osv kan inkluderas i kontorsstädningen.

Vi gör upp en plan på behov av städning, frekvens, eventuella tilläggstjänster tillsammans med kunden och tjänsten kan naturligtvis omformas vartefter kundens behov förändras.

Städning av industri- och lagerhallar

Städning av industri- och lagerhallar

När vi utför dagligstädning i produktionshallar hålls utrymmet snyggt och trivsamt för personalen och företagets personal kan koncentrera sig på sin egentliga arbetsuppgift hela arbetsdagen. Det har många gånger visat sig att städningen utförs mera ekonomiskt och effektivt på detta sätt.

Städningen i industri- och lagerhallar kan endera vara en så kallad grovstädning var man plockar större skräp och sopar för hand med borste, men den kan också utföras med olika typer av mindre sopmaskiner, dammsugare eller stor sopmaskin om utrymmet så tillåter. Vi har även möjlighet att använda olika typer av skurmaskiner om golvytan är sådan att skurning krävs.

Trapphusstädning

Trapphusstädning

Vi utför trapphusstädning åt många olika typer av bostadsbolag. Vissa bostadsbolag behöver städning 3 gånger per vecka medan andra nöjer sig med en gång per vecka. I trapphusstädningen ingår ofta även bastustädning, tvättstugor, källarkorridorer, fönstertvätt osv. Vi utför också golvvaxning och olika storstädningar i trapphus och övriga utrymmen åt bostadsbolag.

Byggstädning/Renoveringsstädning/Slutstädning

Byggstädning/Renoveringsstädning/Slutstädning

VVi har lång erfarenhet av olika typer av bygg- och renoveringsstädningar. Städningen kan vara allt från grov mellanstädning under byggtiden, byggdamm städning, fönstertvätt, lägenhetsstädning, städning av nybyggda industrihallar, städning av renoverade kontor osv. Vi har också utrustning och kunskap för att göra en slutstädning av olika bygg- och renoveringsprojekt. Under slutstädningar krävs ofta ganska effektiv städning av många personer under en kort tid, vi har ett team som kan rycka ut på ganska kort varsel.

Golvvård

Golvvård

Golvvård är en viktig del av städningen, är golvet smutsigt så upplevs ofta hela utrymmet vara dåligt städat. Golvvård via golvvaxning eller olika typer av ytbehandling är också viktigt för att få en så lång hållbarhet som möjligt på golvmaterialet.

Vi har utrustning och erfarenhet av olika typer av golvvård. Vi kan bl.a. utföra skurning av större kakelgolv och kakelfogar med skurmaskin eller ångtvätt. Skurning och polering av golvmattor med highspeed maskin. Borttagning av gammalt golvvax endera genom torr slipning eller via blötläggning och skurning med maskin, samt behandling med nytt golvvax. Skurning av trägolv och behandling med specialtvättmedel.

Fönstertvätt

Fönstertvätt

Vi kan hjälpa er med fönstertvätt av både mellanväggsfönster, öppningsbara fönster, tvätt av nyinlagda fönster, borttagning av mål och lim från fönster samt fönstertvätt med specialutrustning så att man även når fönster högt uppe. Vi utför också fönstertvätt utomhus från lift.

I samband med fönstertvätten kan vi också ta hand om att tvätta eventuella gardiner och hänga upp nytvättade eller nya gardiner.

Städning av ditt hem

Städning av ditt hem

Vi kan erbjuda städning av ditt hem både som veckostädning, månadsstädning eller som engångs städning inför till exempel ett kalas eller en högtid. Städningen kan bestå av dammsugning, golvskurning, dammande av mattor, skurning av bastu och dusch, köksstädning, fönstertvätt, golvvård av olika slag, dammtorkning, storstädning mm. Helt enligt dina önskemål!

Vi kan också erbjuda hjälp med skötsel av krukväxter, klädvård, gardinbyten, mattvätt osv. Vi har även möjlighet att erbjuda momsfri hemstädning. Alla som på grund av nedsatt funktionsförmåga behöver hjälp med hushållet har rätt att få tjänsten momsfritt, det enda du som kund behöver ordna är ett läkarintyg på detta.

Hemstädning är också en mycket uppskattad gåva.

Fönstertvätt

Fönstertvätt

Behöver du hjälp med fönstertvätt hemma eller åt en bekant? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig. Vi tvättar på traditionellt sätt eller med hjälp av olika redskap som gör att vi också kan tvätta fönster högre upp.

Flyttstädning

Flyttstädning

När man flyttar har man oftast fullt upp med att få sina saker packade och förflyttade till det nya hemmet. Vi kan hjälpa er med både städning av det blivande hemmet och sedan även städa ert gamla hem när ni har flyttat ut färdigt. Då kan ni själva koncentrera er på att flytta sakerna och sedan göra er hemmastadda i det nya hemmet.

Renoverings- eller byggstädning

Renoverings- eller byggstädning

Efter att man renoverat och byggt är det viktigt att göra en grundlig städning så att man får bort byggdammet och putsat ytorna så att hemmet känns rent och fräscht. Ofta tryter krafterna i detta skede av byggandet och det kan vara effektivare samt ge bättre resultat att en erfaren städare kommer och gör slutstädningen. Vi hjälper er med den städning ni behöver ha hjälp med, allt från kakel putsning och fönstertvätt till dammsugning och dammtorkning och –moppning.

Gårdskarlssysslor/Fastighetsskötsel

Gårdskarlssysslor/Fastighetsskötsel

Vi anpassar innehållet i vår fastighetsskötsel efter dina eller bolagets behov. Vi utför tillsyn och skötsel av fastighetens utrymmen, underhållsarbeten, lampbyten, funktionskontroll av värmeanläggning, belysning och lås m.m.

Gräsklippning och snöskottning kan även ingå i gårdskarlssysslorna. Maskinell ogräsbekämpning av gårdsplaner och gångar kan beställas.

Asfaltssopning

Asfaltssopning

Asfaltsopning utförs med Buscher Citycat 5000. Med denna utför vi en dammfri uppsugning av löv och skräp samt vårstädning av halksand med fuktning för dammbindning.

Asfaltsopningen görs på gator, trottoarer och gårdsplaner.

Dessutom kan specialbeställning av sopning i större hallar utföras.

GRÄSKLIPPNING

Gräsklippning Vi hjälper dig som privatperson, företag och bostadsbolag med din gräsklippning. Vi klipper både större och mindre gräsmattor med körklippare och handdrivna gräsklippare.

Grästrimning utförs för att få bort långt gräs där det är svårt att komma åt med maskiner.

Vår och höststädning utförs för hand med räfsor och med uppsamlare.

Maskinell ogräsbekämpning av gårdsplaner och gångar kan beställas.

Snöröjning

Snöröjning

Vi utför snöröjning i huvudsak i centrum av Nykarleby. Våra maskiner är av olika storlek för att passa på olika områden.

Ska du på resa så kan vi sköta om trappor och gårdsplan under tiden.

Även mindre snöröjningsarbeten från tak kan utföras. Borttransportering av snö kan även beställas.

Sandning

Sandning

Det är viktigt att du som fastighetsägare sandar din trottoar och gårdsplan vid halka. Vi kan utföra halkbekämpningen maskinellt åt er med sand eller halkkross.

Små reparationer

Små reparationer

Vi kan hjälpa dig med små reparationer både inom- och utomhus.

Vi kan göra din lägenhet boendevänlig genom byte av trösklar, hjälphandtag i wc, montering av tittöga och säkerhetskedja m.m. Vi kan även hjälpa dig med lysrörs-, lamp- och säkringsbyten.

Behöver du hjälp med mindre reparationer, kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning på problemet.

Övervakningstjänst

Övervakningstjänst

Vi är godkända skötare av automatiska brandalarmsanläggningar och sprinkleranläggningar.

Häckklippning/avverkning av träd

Häckklippning/avverkning av träd

i utför häckklippning med yrkesmaskiner för att erhålla ett bra resultat. Vi kan också hjälpa dig med avverkning av gårdsträd. På trånga ställen utförs arbetet från skylift.

Bortstädning av kvistar gör vi gärna vid överenskommelse.

Gräsmattsanläggningar/planteringar

Gräsmattsanläggningar/planteringar

Vi utför gräsmattsanläggning på nya områden eller reparationer av skadade gräsmattor.

Plantering och skötsel av buskar och träd kan ni beställa av oss. .

Service och underhåll

Service och underhåll

Våra duktiga montörer löser gärna dina VVS-tekniska vardagsproblem inom vatten, avlopp, ventilation och automatik. Vi finns nära dig och står till tjänst när du behöver oss.

INSTALLATIONER

INSTALLATIONER

Vi utför installationer stora som små. T.ex byte av varmvattenberedare, wc-stolar, kranar och pannor, även ny installationer utförs.

Reparationer

Reparationer

Stora som små reparationer av t.ex vattenrör, värmeanläggningar, avlopp även wc-stolar och kranar.

Avloppsrensning / Filmning av avlopp

Avloppsrensning / Filmning av avlopp

Vid akuta stockningar i avloppsrör, kan vi erbjuda snabb service. När du får stopp i avloppet kan det bero på proppar och beläggning i rör men även rotsystem kan ha tagit sig in i avloppsrören.

När du har ett avloppsrör som ofta stockas eller om du vill ha granskat ett avloppsrör, erbjuder vi även filmning av avlopp. Där har vi möjlighet att spela in filmen och skicka den åt er.

Ventilationsservice / Installationer

Ventilationsservice / Installationer

Vi gör nya installationer och omändringar av ventilations anläggningar.

Vi utför även service och underhåll av ventilationsanläggningar såsom filterbyten rembyten, lagerbyten och injusteringar. Även luftflödesmätningar kan utföras.

Badrums- och köksrenoveringar bekymmersfritt

Badrums- och köksrenoveringar bekymmersfritt

Vill du få en badrums- eller köksrenovering utförd så kan vi även fixa helhetslösningar.

Vi anlitar kunnigt yrkesfolk att förnya hela ditt badrum eller kök från början till slut.

Misstänker du fukt i fastigheten så kan vi utföra en första fuktgranskning. Vi har även torkmaskiner för torkning av fukt. Om golvbrunnen behöver bytas så pikar vi ut den gamla och monterar in en ny.

Style Switcher

Color Skin